10. Sınıf Öğrencilerimizin Güney Doğu Anadoluda

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümünde başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Şbt

Asrın felaketinin yıl dönümünde, 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için öğrenci ve öğretmenlerimizle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Ock

İl Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Salih KAYGUSUZ, İlçe milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa GÜL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Bilal DAL ve Muhsin BOZDAĞ eşliğinde   Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

Ock

Gazipaşa Fen Lisesi olarak ilçemiz eğitim ve öğretimi için çalışmaya ve farklı projelerle ilçemiz eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Okul içi faaliyetlerimizin dışında ortaokul öğrencilerinin kazanmayı hedef edindikleri bir okul olmanın bilinciyle ilçemizde bulunan bütün okulların 8. Sınıf öğrencilerine 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak LGS’ye hazırlık amacıyla deneme sınavı yaptık.

Ock

Liseler arası futsal müsabakaları yapıldı.

İlçemiz okullar arası düzenlenen turnuvada okulumuzun A takımı ilçe 3.sü

okulumuzun B takımımız ilçe 1.si oldular.

Ara

İlçemizde çalışan rehber öğretmeni arkadaşlarla LGS sürecini istişare etmek için bir araya geldik.

Ara

Alanya Belediyesi, Antalya Valiliği’nin başlattığı Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK) kapsamında Alanya genelindeki okullarda düzenlenen ALBAP sınavına okulumuzun9, 10, 11, 12. sınıfAlanya Belediyesi, Antalya Valiliği’nin başlattığı Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK) kapsamında

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri Düzenlendi.

Ara

100. YIL CUMHURİYETİN KAZANIMLARI KONULU SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Ara

Gazipaşa Fen Lisesi olarak "100. Yılında Cumhuriyet'in Kazanımları”  konulu sınıflar  arası bilgi yarışması ile öğrencilerimizi Cumhuriyet hakkında bilinçlendirmek ve Cumhuriyet sevgilerini arttırmak amaçlanmaktadır.

Ara

Öğretmenlerimizle ve velilerimiz öğrenci başarısını değerlendirme  veli toplantıları yaptılar.

Kas

Alanya genelinde eğitim-öğretim gören ortaokul ve lise dengi sınıflar arası  Alanya Başarıyı Artırma Projesi (ALBAP) kapsamında  yapılan sınava okulumuzda katıldı.

Kas

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Psikolog Duygu ÖZER tarafından 12. sınıf  öğrencilerimize sınavla ilgili seminer düzenlendi.

Kas

Mezun öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ettiler