Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzun 12. sınıf öğrencilerimizin öğretmenleri için tören düzenlediler.
*Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması
*Okulumuz Felsefe Öğretmeni İbrahim BİLGİLİ'nin konuşması
*Öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladıkları etkinliklerle devam etti.

Kas

Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi hayır severi ve Alanya spor yöneticisi iş insanı Hüseyin Girenes ve Alanya spor genel koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu okulumuzu ziyaret etti.

Kas

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Okulumuz Öğrencileri Tarafından Düzenlendi.

Kas

12. Sınıflara Paintball Etkinliğine Düzenlendi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyet Meydanında Düzenlenen Törenle Kutladık.

• Halkın bayramının kutlanması,
  • Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,
  • İlçe Kaymakamımız Sayın Orhan ALTUN'un Konuşması,
  • Şiirlerin okunması,
  • Halk Oyunları gösterisi,
  • Ödül töreni,
  • Tören geçidi ile program sona erdi

Cumhuriyetimizin 100. yaşını coşkulu programla kutladık.

Ekm

Güvenlik Uzmanı Mete YARAR okulumuz öğrencilerine 100. yılımızda savunma sanayi ile ilgili olarak konferans verdi.

Ekm

Okulumuzun 12. sınıf öğrencileri için piknik düzenlendi.

Ekm

Haberleşme Günü etkinlikleri kapsamında 9. sınıf öğrencilerimiz Konya bilim Merkezini gezdiler.

Birbirinden güzel atölyeleri ziyaret ederek  bilgi edindiler.

Bilim merkezinden sonra öğrencilerimiz  Kelebek vadisini gezdiler.

Ekm

#ERASMUSDAYS 2023 KAPSAMINDA, ERASMUS OKUL ORTAKLIKLARI PROJEMIZ "CULTURAL SIMILARITIES AND DIFFERENCES BETWEEN EUROPEAN COUNTRIES" ADLI PROJEMIZIN GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU TÜM FAALİYETLER HEM OKULUMUZDA, HEM SINIFLARDA HEM DE TÜM SOSYAL PLATFORMLARDA PAYLAŞILDI. TAMAMLANAN PROJEMİZİN FAALİYETLERİ DAHA GENİŞ KİTLELERE TANITILDI.

PROJE ÇALIŞMALARINDA YER ALAN,BAŞTA PROJE KOORDİNATÖRÜ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİMİZ HÜLYA NURAL OLMAK ÜZERE, TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, YENİ PROJELER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZIN BAŞLADIĞINI PAYLAŞMAK İSTERİZ.

İlgili videoyu aşağıdaki bağlantıdan izlenebilir.

11. Sınıf Öğrencilerimizle Hafta Sonu Etkinliği  kapsamında Side aspendos

Kaleiçi  gezildi daha sonra paint ball oynandı.

Ekm

GAZİPAŞA FEN LİSESİ  ALANYA-GAZİPAŞA HAVALİMANINA GEZİ DÜZENLEDİ.

ÖĞRENCİLERE İHA VE UÇUŞLARLA  İLE İLGİLİ BİLGİLER VERİLDİ.

Eyl

Her yıl düzenlenen Geleneksel 9. sınıflar kaynaşma pikniği bu yıl alanya Park Ormanda düzenlendi.

Eyl

Okulumuz Gazipaşa Fen Lisesindenbaşka okullara tayini çıkanFizik Öğretmenimiz Mustafa Ünver, Matematik Öğretmenimiz Fatma Uysal ŞENEL, Edebiyat Öğretmenimiz Murat YILMAZ’aGazipaşa Öğretmen Evinde veda yemeği düzenlendi. Öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Ahmet GÜNGÖR tarafından plaket ve hediye takdim edildi. Okulumuza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılarının devamını dileriz.

Eyl

9.sınıf öğrencilerimize okulumuzlailgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.