2. Sınıf veli ve öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yaptık.

GAZİPAŞA FEN LİSESİ YKS 2023 GURUR TABLOMUZ
Öğrencilerimize Gelecek Hayatlarında Başarılar Diler, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.

Haz

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlendi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran Cuma Günü Sona Erdi

Gazipaşa Fen Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Karne Törenimiz Karne, Belge Ve Ödüllerin Takdimiyle Gerçekleştirildi.

Haz

12. Sınıf öğrencilerimize okulumuzda sınav öncesi motivasyon kahvaltısı düzenlendi

Okul Müdürümüz Ahmet GÜNGÖR öğrencilerimize sınav öncesi gerekli hatırlatmaları yaptı daha sonra en güzel üniversitelerde sizleri görmek bizleri her zaman mutlu edecektir diyerek  Sınavda başarılar diledi.

Haz

Gazipaşa Fen Lisesi 9. ve 10. sınıf öğrencileri Resim Öğretmenleri Neslihan GÜNGÖR'ün öncülüğünde  bir yıl boyunca hazırlamış oldukları resimlerini sergilediler..

May

Gazipaşa Fen Lisesi bir kez daha farkını ortaya koydu.  Her gün 12. Sınıf öğrencilerine günde iki deneme sınavı yaparak kimsenin başaramadığını başaran Gazipaşa Fen Lisesi bu kez de  ilçe genelinde eğitim gören 8. Sınıf öğrencilerine tamamen ücretsiz olarak LGS  hazırlık sürecine katkı vermek amacıyla aynı anda deneme sınavı yaptı.  Denemeye ilgi yoğundu.  Yaklaşık 400 öğrencinin girdiği sınav sonrası öğrencilere yemek ikramı ve değişik hediyeler verildi.

May

okulumuzun öğrencilerine 5 Mayıs Cuma Günü Koru Halk Büfesinde  gökyüzü gözlem şenliği düzenlendi.

Okulumuz bilim Kulubunun önderliğinde Öncelikle Yemek İkram edildi .Fizik Öğretmenimiz Mustafa Ünver Öğrencilere Ay tutulması ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Öğrenciler arasında Mini Futbol Turnuvası, Yakan Top Turnuvası,Halat Çekme Oyunu,Kahoot Oyunu,Gartic etkinleri yapıldı Etkinlikler devam ederken aynı zamanda Öğrencilerimiz Ay Tutulmasını Gözlemlediler.

9. Sınıflar       6 Mayıs Cumartesi Saat:11:00

10. Sınıflar     7 Mayıs Pazar       Saat:11:00

11. Sınıflar      7 Mayıs Pazar       Saat:14:00

12. Sınıflar      6 Mayıs Cumartesi Saat:14:00

Tarih ve Saatlerinde Yapıldı

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Dr. Emre ÇALIŞKAN Okulumuzu Ziyaret Etti.

Nis

Gazipaşa Fen Lisesi 6. Günlük İsviçre ve Fransa’yı kapsayan, CERN (Avrupa Nükleer Araştırmalar Merkezi) gezisini tamamlayarak bayramın ikinci günü sabah yurda dönüş yaptı.

Nis

2. Dönem şube öğretmenler kurulu toplantısı okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

Nis

Gazipaşa Fen Lisesi öğretmenleri ve aileleri iftarda bir araya geldiler.

Mrt

Okulumuzun Yürütmekte olduğu ERASMUS Projesi kapsamında Polonya, Portekiz, Hırvatistan, Yunanistan ve Bulgaristan dan oluşan 40 kişilik  öğretmen ve öğrenci grubu okulumuzu ve ilçemizi ziyaret ettiler.