T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / GAZİPAŞA - Gazipaşa Fen Lisesi

GAZİPAŞA FEN LİSESİNDEN LGS PROVASI

Gazipaşa Fen Lisesi bir kez daha farkını ortaya koydu. Her gün 12. Sınıf öğrencilerine günde iki deneme sınavı yaparak farkını ortaya koyan Gazipaşa Fen Lisesi bu kez de ilçe genelinde eğitim gören 8. Sınıf öğrencilerine tamamen ücretsiz olarak LGS hazırlık sürecine katkı vermek amacıyla aynı anda deneme sınavı yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa GÜL, LGS Deneme Sınavı’na katılan öğrencileri ziyaret ederek 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılar diledi.
Deneme sonrası açıklamalarda bulunan Gazipaşa Fen Lisesi Okul Müdürü Ahmet GÜNGÖR; Öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek sınavda görev alan Gazipaşa Fen Lisesinin tüm öğretmenlerine, sınavın organize edilmesinde ve Sınav sonrası öğrencilere yemek ikram desteğinde bulunan öğrenci velilerimizden Ali BAŞ, Mehmet Akif AKBAŞ, Mevlüthan ÇAVUŞOĞLU, Hakkı ÖZKAN, Enver ASLAN, Ahmet KÖYLÜ ‘ye destekleri için teşekkür ettiğini ifade etti. Ayrıca bu sınavın uygulanması sürecinde öğrencilerin bilgilendirme ve yönlendirilmesi noktasında desteğini esirgemeyen tüm okul müdürü ve idareci arkadaşlara ve özellikle Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
Açıklamalarına devam eden Ahmet GÜNGÖR Öğrencilerin Gazipaşa dışında başka bir okulda bulamayacakları, her türlü sosyal, kültürel, yurt içi, yurt dışı geziler ve akademik çalışmalar okulumuzda düzenlenmektedir.
Özellikle Gazipaşalı öğrenciler okulumuzu tercih etmeleri halinde, ailelerinin yanında, ailesinin ve Gazipaşa Fen Lisesinin destekleri ile başarılı bir eğitim öğretim hayatı geçireceklerdir. Onları okulumuzda okutmaktan onur duyacağız.
Bundan sonraki yıllarda da bu sınavları bir gelenek haline getirip devam ettireceğiz ve ayrıca başka etkinliklerle de ilçemizin eğitim öğretim süreçlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz, 2 Haziran Tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS sınavında tüm öğrencilere başarılar diliyorum dedi.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.05.2024 - Güncelleme: 31.05.2024 22:03 - Görüntülenme: 152
  Beğen | 0  kişi beğendi